Sopo Aidot Palasaippuat

Sopo raakapalaaippuat ovat huippulaatuisista, luonnollisista aineksista Suomessa käsityönä valmistettuja aitoja "raaka"palasaippuoita. Toisin sanoen palasaippuaamme ei loppuvaiheessa kuumenneta. Saippuoituminen tapahtuu itsestään, huoneenlämmössä, kaikessa rauhassa.

Saippuan kypsyminen kestää noin 6-8 viikkoa.

Aidon kotimaisen palasaippuan lisäksi olemme huolellisesti kehittäneet ja valikoineet muita tuotteita, mitkä vastaavat Sopon arvomaailmaa.

 Maria Nordin alkoi kehittelemään Sopo-saippuoiden ideaa vuonna 2017 kyllästyessään nestemäisiin pesuaineisiin. Nordin kirjoitti tuolloin paljon nestemäisten tiskiaineiden sisältämistä kemikaaleista. Mariaa on jo vuosia harmittanut, koska paljon puhutaan muovin vähentämisestä, mutta kuitenkin kaupoissa rivikaupalla nestemäisiä, muovipulloihin pakattuja pesuaineita ja shampoita. Lisäksi Marian oli ollut niin vaikeaa löytää laadukasta AITOA palasaippuaa (ja varsinkin hajusteettomana).

 

-Olen usein ihastunut jonkin palasaippuapakkaukseen, mutta lähempi tarkastelu onkin paljastanut, että kyseessä ei ole aito luonnon aineista valmistettu saippua vaan synteettisisitä sulfaateista tehonsa saava pesuaine, Nordin summaa. Marian suunnittelema, Suomessa käsityöllä valmistettu ensimmäinen satsi saippuoita myytiin hetkessä loppuun. Nyt niitä on saatavilla taas lisää.

Sarjasta löytyy kaikki tarpeellinen: saippuat keholle ja hiuksille sekä tiskaukseen ja kodin puhdistukseen.

 

-Saippuoiden suunnittelu, oikeiden raaka-aineiden metsästys, valmistus ja testaaminen on ollut ihana prosessi, jossa olen oppinut paljon uusia asioita lempiaiheestani, eli turvallisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Prosessi on vaatinut myös rohkeutta: esimerkiksi kosmetiikka-alan ammattilaisen mielestä Sielunsiskojen saippuassa käytetty patsuli on liian mystinen tuoksu suomalaisten saippuaan. Pidin pintani, ja Sielunsiskojen saippua on osoittautunut todella pidetyksi. Maria kertoo. 

 

Maria Nordinilla on monta intohimoa, joista yksi tavoite nousee ylitse muiden: Haluan että mahdollisimman moni lopettaa muoviin pakattujen nestemäisten pesuaineiden ja shampoiden käytön ja siirtyy käyttämään ekologisia ja turvallisia aitoja palasaippuoita, -shampoita ja tiskaussaippuoita. Palasaippualla tiskaaminen Isoisoäitini teurasti itse sian ja teki tiskaussaippuan lipeästä ja sianihrasta. Koska enää tiskaussaippuaa ei saa mistään, vaan tarjolla on pelkkiä nestemäisiä synteettisiä pesuaineita, päätin suunnitella ja tuottaa sellaisen itse. Vaihtoehtoja on kaksi. Nämä eivät sisällä sianihraa, vaan ovat kokonaan vegaanisia, sillä tiskaussaippuani on valmistettu kasviöljyistä. 

 

 

Keittiön Hajusteeton Aito palasaippua on nimensä mukaisesti täysin hajusteeton, käsitiskeille, sekä keittiön siivoukseen suunniteltu saippua. Tiskaaminen onnistuu sipaisemalla kostutettua tiskiharjaa saippuan pintaan. Helppoa! Jos tiskaat isomman satsin pesualtaassa, voit myös raastaa pienen määrän saippuaa pesuveteen. Jos tarvitset saippuaa tiskiliinaan, voit sipaista saippuaa kostutetulla liinalla.

 

Keittiön aito palasaippua saa raikkaan ja virkistävän tuoksunsa appelsiinistä sekä vetiver-juuren eteerisestä öljystä. Tämä tuote sopii loistavasti synteettisille tuoksuille herkistyneille, jotka kuitenkin nauttivat luonnollisista tuoksuista.

 

Aurinkoinen aito palasaippua sopii keholle, kasvoille, käsille sekä hiusten pesuun. Se saa raikkaan ja virkistävän tuoksunsa appelsiinistä sekä vetiver-juuren eteerisestä öljystä.

 

Sielunsiskojen Aito palasaippua saa mystisen tuoksunsa patsulista ja puolukasta. Tuote ei sisällä allergisoivia hajusteita. Patsuli tuli suosituksi hippien kukoistuskauden aikaan, jolloin patsulia käyttivät niin naiset kuin miehet. Patsulin sanotaan olevan myös afrodisinen öljy, joka auttaa vapautumaan, kohtaamaan omaa seksuaalisuuttaan ja voi olla avuksi seksuaaliseen kyvyttömyyteen. Tämä tuote sopii loistavasti tuoksuyliherkille, jotka kuitenkin nauttivat luonnollisista tuoksuista. 

_N0A9929.jpg

AITOA

PALASAIPPUAA & luonnonkosmetiikkaa

Suomesta.

Maria_Nordin-white.png
By: