Kirjallisuus

EROON OIREISTA

Maria Nordinin Eroon Oireista -kirja, on kirjastoissa tämän hetken varatuin tietokirja. Lisäksi se on päätynyt Adlibriksen ja muiden kirjakauppojen suosituimpien kirjojen kärkeen. (10.02.2021).
SOPO-nettikaupassa myynnissä Nordinin 2. ja 3. painokset. Jokainen kirja myydään Marian signeerauksella varustettuna, yhdessä SOPO Hajusteeton Keittiön palasaippua kanssa.

Eroon oireista -kirja esittelee Free to Heal® -menetelmän, jota voi käyttää erilaisten terveyshaasteiden selättämiseen sekä tuomaan lisää iloa ja energiaa elämään. Eroon oireistakertoo kirjailijan matkasta sairauksien kautta terveyteen, ja matkan varrella opittujen tietojen kokoamisesta harjoitusmenetelmäksi. Kirja esittelee myös teoriaa kunkinharjoituksen taustalla.Free to Heal® -menetelmä koostuu 12 askeleesta, jotka lisäävät terveyttä ja hyvinvointia. Jokainen askel ja sen harjoitukset rakentuvat oman teeman ympärille. Kirjaa voi käyttää paranemisen tukena tai elinvoiman ja luovuuden lisäämiseen. Kuka tahansa voi tehdä näitätietoisuustaitoharjoituksia.Kirjassa käsitellään kattavasti muun muassa seuraavia teemoja:- Stressin vaikutus henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin- Aivojen muokkautuvuus paranemisen apuna- Kehon oman parantavan voiman ymmärtäminen- Oman maailmankuvan merkitys hyvinvoinnille- Ajatusten ja tunteiden vaikutus kehon ja mielen terveyteenEroon oireista auttaa lukijaa löytämään omat sisäiset voimavaransa ja uusia keinoja hyvinvointiin.Kirjailija Maria Nordin on arkkitehti, hyvinvointivalmentaja sekä Free to Heal© -menetelmän kehittäjä ja kolmen lapsen äiti. Hänen omat kokemuksensa moninaisista yliherkkyyksistä ja sairauksista johdattivat hänet tutkimaan luonnollisia tapoja tukea terveyttä. Kirjassa hän jakaa oppimansa asiat auttaakseen myös muita löytämään keinoja voida paremmin.

© 2021 by SOPO Aidot Palasaippuat

Hämeentie 15, 00500 Helsinki, Finland

+358449862972

M.A.N Knows Better 2779854-2

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon