top of page
  • Writer's pictureSOPO

Metsän Kulta Aito Palasaippua – sulfaatiton palashampoo rasvoittuvalle ja hilseilevälle hiuspohjalle


Metsän Kulta Palasaippua miltei huumaa tuoksullaan, raikkaan metsäisten aromien helliessä aisteja – tämä palashampoo on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuja, sulfaatteja, säilöntäaineita ja muita kemikaaleja.


Rasvoittuvalle ja hilseilevälle hiuspohjalle suunniteltu palashampoo puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti – pesevien raaka-aineiden lisäksi Metsän Kulta sisältää laadukkaita, luomulaatuisia, hiuspohjaa hoitavia luonnonöljyjä.


Metsän Kulta Aito Palasaippuan tehoraaka-aineet:❤️ Kuusenpihka (Picea Abies Wood Extract)

Kuusenpihka on Metsän Kulta Palasaippuan tähtiraaka-aine – suomalaisessa metsässä kasvaneesta kuudesta kestävästi kerätty pihka on ominaisuuksiltaan kultaakin kallisarvoisempaa. Kuusenpihkaa on käytetty jo vuosisatojen ajan erinäisten ihovaurioiden hoitoon – palovammoihin, haavoihin, ihottumaan sekä muihin pienempiin ihoärsytyksiin. Kuusenpihka on antibakteerinen ja stimuloi ihon uusiutumista hartsihappojen ja lignaanien avulla.


🛑 HUOM: Sisältämänsä pihkan takia Metsän Kulta Palasaippua EI SOVI HARTSIALLERGISILLE.❤️Hampunsiemenöljy (Cannabis Sativa Seed Oil)

Hampunsiemenet ovat pullollaan ravitsevia ja suojaavia rasvahappoja – sekä sisältävät myös harvinaista tasapainottavaa gammalinoleenihappoa (GLA). Hampunsiemenöljy onkin kuin ihoa hoivaava laastari nestemäisessä, luonnollisessa muodossa. Hampunsiemenöljy auttaa laskemaan ihon tulehdustilaa ja rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa. Moni psoriaatikko, ekseemaan, atopiaan tai akneen ja rasvoittuvaan ihoon taipuvainen liputtaakin hampunsiemenöljyn puolesta.
❤️Risiiniöljy (Ricinus Communis Seed Oil)

Risiiniöljy tunnetaan muunmuassa hiustenkasvua stimuloivista vaikutuksistaan – mutta risiiniöljyllä on huippuvaikutuksia myös hiuspohjan tasapainoon: öljyn rasvahapot paitsi kosteuttavat tehokkaasti, myös suojaavat ihoa haitallisilta mikrobeilta.


❤️ Teepuuöljy (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil)

Teepuuöljy on toinen Metsän Kulta Palasaippuan tähtiraaka-aineista. Teepuuöljyllä on antiseptinen, antibakteerinen sekä anti-inflammatorinen vaikutus. Teepuuöljy rauhoittaa ärtynyttä ihoa – ja onkin täten loistava apu akne- ja rasvoittuvalle iholle. Palashampoona Metsän Kulta toimii kuin nakutettu niin kuivan ja hilseilevän kuin rasvoittuvankin hiuspohjan hoitotuotteeksi.

❤️Seetriöljy (Cedrus Atlantica Wood Oil)

Vahvasta jättiläspuusta uutettu seetriöljy puhdistaa hellävaraisesti ja lievittää tehokkaasti sekä ärsytystä että kutinaa. Rauhoittava seetriöljy palauttaa kuivan hiuspohjan tasapainon – unohtamatta koko hermostoa hellivää tuoksua!
❤️ Auringonkukkaöljy (Helianthus Annuus Seed Oil)

Auringonkukkaöljy kosteuttaa ihoa ja hiuspohjaa – sen rasvahapot palauttavat luonnollisen hiuspohjan kosteustasapainon, jättäen hiuksiin kevyen tunteen ja ilmavuuden.