top of page

POSTITUSEHDOT

​​

PALAUTUS- JA PERUUTUSOIKEUS

Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai palauttaa osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä. Kosmetiikan tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa ja pakkausten ehjiä ja siistejä.

Palautus tehdään lähettämällä meille sähköpostilla tiedot verkkokaupan tilausnumerosta sekä palautettavasta tuotteesta. Lähetettyäsi tiedot osoitteeseen info@soposoap.com, odota että saat kuittauksen palautuksesta. Lähetämme sinulle osoitteen, johon tuotteet voi palauttaa sekä ohjeet tuotteen pakkaamisesta.

Huomioithan, että asiakas on vastuussa alkuperäisistä postikuluista sekä myös palautuksen postimaksusta.
Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Palautus suoritetaan samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.

NOUTAMATON TILAUS

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin peruuttaminen. 

Mikäli pakettisi palautuu meille, säilytämme sitä 1kk ajan, jonka aikana voit sopia sen uudelleenlähetyksestä kiinteään hintaan. Tämän jälkeen tilaus peruuntuu ja tilatut tuotteet palautuvat M.A.N. Knows Better Oy omaisuudeksi ilman maksun palautusta.

NOUTAMATTOMAN TILAUKSEN UUDELLEENLÄHETYS

Mikäli et nouda tilaustasi ajoissa, pakettisi palautuu yhteen toimialueemme sisällä sijaitsevista posteista. Mikäli toivot, että paketti uudelleenlähetetään sinulle, on kiinteä hintamme noutamatta jääneen paketin noudolle postista sekä uudelleen lähetykselle sisältäen kaikki kulut 25 EUR.
Posti veloittaa meiltä paketin lähettämisestä, säilyttämisestä, palauttamisesta ja uudelleen lähettämisestä, joten tämä paketin uudelleenlähetys -järjestely on tapa, jolla me yrittäjinä voimme palvella sinua. Ota ensisijaisesti yhteys info@soposoap.com.

Pienyrittäjinä meillä ei ole mahdollisuutta lähettää paketteja uudelleen veloituksetta. Emme myöskään halua ilmaisella uudelleenlähetyksellä rohkaista ihmisiä jättämään paketteja hakematta, sillä pakettien jatkuva uudelleenlähetys on vastoin kestävän kehityksen mukaisia periaatteitamme.

bottom of page